Trabzon’da Chopın günü

Karadeniz Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenecek olan “chopın günü” etkinliği çerçevesinde Trabzon’da resital yapılacak.13 Mayıs 2015 Çarşamba günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinlikte bir seminer ve bir atöly

Trabzon’da Chopın günü

Karadeniz Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenecek olan “chopın günü” etkinliği çerçevesinde Trabzon’da resital yapılacak.

13 Mayıs 2015 Çarşamba günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan etkinlikte bir seminer ve bir atölye çalışması da yer alacak. Saat 10:00’da Prof. Jım Samson’un vereceği “Interpretıng Chopın Sources" konulu seminerin ardından saat 17:00’de Deren Eryılmaz “Piyanoda Taubman Yaklaşımı” konulu atölye çalışması yapacak.

Ücretsiz olarak yapılacak olan etkinlikte son olarak saat 20:00’de ise Türkiye’nin en iyi Chopın yorumcularından Emre Şen vereceği resitalle günü sonlandıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler