Trabzon'da Cem Gülbent rüzgarı

21 Şubat'ta başlayan etkinliğe Trabzonlular oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Zorlu Grand Otel'de düzenlenen etkinlik için her gün yazarlar kitap severleriyle bir araya geliyor.Çok sayıda yayın evinin ve 50 yazarın katıldığı kitap şöleninin de bugün Serkan T

Trabzon'da Cem Gülbent rüzgarı

21 Şubat'ta başlayan etkinliğe Trabzonlular oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Zorlu Grand Otel'de düzenlenen etkinlik için her gün yazarlar kitap severleriyle bir araya geliyor.

Çok sayıda yayın evinin ve 50 yazarın katıldığı kitap şöleninin de bugün Serkan Türk, Oylum Yılmaz, Harun Çelik, Ahmet Günbay Yıldız, Mahir Ünsal Eriş, Cem Gülbent ve Tuncel Altınköprü okurlarıyla bir araya geldi.

Öğrencilerinde büyük ilgisini çeken etkinlikte imza dağıtan ve okurlarıyla sohbet eden fantastik kitaplarıyla gündeme gelen yazar Cem Gülbent heyecanı vardı.

Trabzon'da ilk kez düzenlenen kitap fuarına da katıldığını söyleyen Cem Gülbent, "İlk defa 5 yıldızlı bir otelde kitap fuarı ve imza törenleri düzenleniyor. Farklı ve güzel bir etkinlik olduğunu söyleyebilirim. Trabzon ve çevresinde böyle büyük bir fuara rastlamadım. Trabzon'da bu tür organizasyonlar olması bizler ve öğrenciler için çok önemli. Okurlarımızla bu tür etkinlikle birlikte olabiliyoruz. Bugün özellikle Arsin ve Çaykara'dan araba tutularak fuara getirilmesi ayrıca bir güzel. Oradan gelen öğrencilerle yazarlık konusunda bilgilendirmelerde bulundum. Bu tür organizasyonlar her ortamda düzenlemeli ve teşvik edilmeli" ifadelerini kullandı.

Etkinliğin yarın ki programına Serkan Türk, Mahir Ünsal Eriş, Hraun Çelik, Oylum Yılmaz, Ahmet Günbay Yıldız, Erdal Demirkıran, Ömer Sevinçgül, Tarık Uslu, Uğur Biryol ve Tuncel Altınköprü kitap severlerle bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat