Trabzon'da Blues festivali yapılacak

Türkiye'nin ilk ve tek Blues festivali olan ve bu yıl 24'üncüsü gerçekleştirilecek "Blues Festival 24", Trabzon'da müzikseverlere Blues coşkusu yaşatacak.Müzikseverleri Blues müziğiyle tanıştıran gelenekselleşmiş festival, 24'üncü yılında Blues'un devleri

Trabzon'da Blues festivali yapılacak

Türkiye'nin ilk ve tek Blues festivali olan ve bu yıl 24'üncüsü gerçekleştirilecek "Blues Festival 24", Trabzon'da müzikseverlere Blues coşkusu yaşatacak.

Müzikseverleri Blues müziğiyle tanıştıran gelenekselleşmiş festival, 24'üncü yılında Blues'un devlerini ağırlamaya devam ediyor. Türkiye'nin en uzun soluklu müzik festivali olma özelliğine sahip festival, 17 Kasım'da Trabzon'a konuk olacak.

Festival kapsamında, çağdaş Blues müziğinde kendine has benzersiz bir ses yaratmış ödüllü sanatçı ve grubu Jimmy Burns Band, Chicago Blues, Gospel ve Boogie Jazz tarzlarının önde gelen sesi Katherine Davis ve çağımızın en ünlü Blues sanatçılarından olan Joe Louis Walker, beş kişilik grubu ile Zorlu Grand Otel'de 19.30'da organize edilecek konserde sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat