Trabzon'da ''Ben Feuerbach''

Tankerd Dorst'un yazdığı, Sema Engin'in Türkçe'ye çevirdiği, Yurdaer Okur'un yönettiği oyunda Hakan Meriçliler, Elif Şeker Saka ve Emre Ön rol alıyor. Dekoru ve kostümleri Efter Tunç, ışığı Yüksel Aymaz, müzikleri Ayşe Önder'e ait tiyatro eserinin konusu

Trabzon'da  ''Ben Feuerbach''

Tankerd Dorst'un yazdığı, Sema Engin'in Türkçe'ye çevirdiği, Yurdaer Okur'un yönettiği oyunda Hakan Meriçliler, Elif Şeker Saka ve Emre Ön rol alıyor. Dekoru ve kostümleri Efter Tunç, ışığı Yüksel Aymaz, müzikleri Ayşe Önder'e ait tiyatro eserinin konusu şöyle:

 

''Feuerbach, uzun süre akıl hastanesinde yattıktan sonra tedavi olmuş, mesleğine tutkun bir oyuncudur. Bu uzun aradan sonra, bir tiyatronun oyuncu seçmelerine gelir. Karşısında bir zamanlar tanıdığı ünlü rejisörü görmeyi beklerken, onun asistanı tarafından karşılanır. İlk başta yaşadığı hayal kırıklığı, bir müddet sonra izleyicisinin tüm dikkatini kendinde toplamaya çalışan oyuncunun sergilediği bir kedi-fare oyununa dönüşür.''

 

Oyun bugünkü ilk gösteriminin ardından, yarın ve cumartesi günü Atapark Haluk Ongan Sahnesinde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat