Trabzon'da ''Abu Hayat''

Görsel Sanatlar Öğretmeni Esma Sinem Başer'in, ebru sanatından oluşan 37 eserinin yer aldığı ''Abu Hayat'' isimli ilk kişisel sergisi, Trabzon'da açıldı.     Trabzon'daki Ali Kemal Aktürk İlköğretim Okulu'nda Görsel Sanatlar Öğretmeni olan Esma Sinem Başe

Trabzon'da ''Abu Hayat''

Görsel Sanatlar Öğretmeni Esma Sinem Başer'in, ebru sanatından oluşan 37 eserinin yer aldığı ''Abu Hayat'' isimli ilk kişisel sergisi, Trabzon'da açıldı.
     Trabzon'daki Ali Kemal Aktürk İlköğretim Okulu'nda Görsel Sanatlar Öğretmeni olan Esma Sinem Başer'in, kent merkezindeki Atapark'ta yer alan Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nin 2. katında açılan ilk kişisel sergisine, İçişleri Bakanlığı'nın son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz ve bazı sanatseverler katıldı.
     Başer, yaptığı açıklamada, daha önce 5 karma sergiye katılarak eserlerini sanatseverler ile buluşturduğunu ifade ederek, bu serginin ise ilk kişisel sergisi olduğunu ifade etti.
     Sergide, üzerlerinde ''Hat'' üstatlarının yazıları da bulunan 37 eserinin sunulduğunu ifade eden Başer, ''Abu Hayat adını verdiğimiz sergiyle ebru ve hat sanatını insanlarımıza tanıtmayı amaçlıyoruz'' dedi.
     Vatandaşların da ilgi gösterdiği sergi, 28 Kasım 2011 tarihine kadar gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat