Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro

'Her Bizans'a Bir Fatih' adlı tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü.

Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro

Trabzon Ülkü Ocakları tarafından organize edilen, 'Her Bizans'a Bir Fatih' adlı tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü.

"Her Bizans'a Bir Fatih" Adlı tiyatro oyunu Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde izleyicinin beğenisine sunuldu.  Mustafa Necati Sepetçioğlu'nun Aynı adlı eserinden uyarlanan 'Her Bizans'a Bir Fatih' adlı tiyatro eseri Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Bostan, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Çoşkun Dilber, akademisyenler ve Ülkü Ocaklıların yoğun katılımıyla düzenlendi.

Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Bostan; " Trabzon'umuzu böylesi bir kültürel etkinlik ile buluşturmuş olmaktan ötürü Trabzon Ülkü Ocakları olarak kıvanç duyuyoruz.  Gayemiz; Türk Gençliğini her alanda donanımlı hale getirmektir. Çünkü biliyoruz ki, yarının müreffeh Türkiye'sini bizler inşaa edeceğiz.

Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro

2006 yılında kaybettiğimiz merhum Mustafa Necati Sepetçioğlu Hocanın 1972 yılında "Her Bizans' a Bir Fatih" eserini kaleme almaya ve Ülkü Ocaklarımızın güzide ekibini bu oyunu sahnelemeye sevk eden gerekçeler de tam olarak bu gayedir.

Şunu da özellikle belirtmek isterim ki, gerçek sanatseverler Türk Milliyetçileridir, ithal fikir sahipleri değil.

Bir kez daha programımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor ve iyi seyirler diliyorum.

Tanrı Türk'ü ve Türk'e yar olan Müslümanları korusun! dedi.

Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro

Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro

Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat