Trabzon Tiyatro Müdürüne ziyaret

Haber61 – Haber Servisi - Tiyatro sanatına 30 yıla yakın bir süredir emek veren tiyatro sanatçısı Uğur Keleş'in Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğüne atanması nedeniyle Mizah Sanatı Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Mizah Sanatı Der

Trabzon Tiyatro Müdürüne ziyaret

Haber61 – Haber Servisi - Tiyatro sanatına 30 yıla yakın bir süredir emek veren tiyatro sanatçısı Uğur Keleş'in Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğüne atanması nedeniyle Mizah Sanatı Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Mizah Sanatı Derneği üyesi olan tiyatro sanatçısı Birkan Görgün'den boşalan tiyatro müdürlüğüne atanan Uğur Keleş ile Trabzon tiyatro sanatı üzerine ve yapmak istediği projeleri üzerine sohbet gerçekleşti.

sukru-ucuncu-mizah-sanati-dernegi.jpg

Ziyarete Mizah Sanatı Derneği Başkanı ve Gugulumdakiler Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç ile birlikte oyunculardan Tamer Küçük, Murat Aşar ve Şükrü Üçüncü katıldılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat