Trabzon Sanatevi 5’inci yılında…

Trabzon Sanatevi düzenlediği sanat günleriyle Trabzon’un kültür ve sanat hayatına önemli bir hareket getiriyor.Bu güne kadar 4 kez düzenlenen sanat günlerine ülkemizden hatta yurt dışından önemli isimler katılım sağladı. Görsel sanatlar, sahne sanatları,

Trabzon Sanatevi 5’inci yılında…

Trabzon Sanatevi düzenlediği sanat günleriyle Trabzon’un kültür ve sanat hayatına önemli bir hareket getiriyor.

Bu güne kadar 4 kez düzenlenen sanat günlerine ülkemizden hatta yurt dışından önemli isimler katılım sağladı. Görsel sanatlar, sahne sanatları, yazım sanatı alanlarında oldukça geniş tutulan, kültür ve sanatın her alanında katılımın sağlandığı sanat günleri Trabzon’un kültür ve sanat hayatına önemli hareketlilik ve soluk getirmektedir.
Bu yıl 5’incisi yapılacak olan Sanat Günleri 01-09 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Trabzon Sanatevi yönetimi; sanatevi üyesi derneklerin gerçekleştirecekleri etkinliklerin dışında birçok kültür ve sanat insanının da katılımını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Trabzon Sanatevi’nden edinilen bilgilere göre geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sürpriz isimler Trabzonlu sanatseverlerle buluşacak. 
 
5’inci Sanat Günleri’ne katılımın 01 Nisan tarihi itibarıyla başladığı belirtilerek, etkinliklerde yer almak isteyenlerin 30 Nisan tarihine kadar başvuruları kabul edilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat