Trabzon gençleri KKTC'ye gidecek

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, yaptığı açıklamada, gençlik meclisi divan kurulu üyeleri Okan Yılmaz ve Emre Yurtseven ile birlikte KKTC'deki etkinliğe katılacaklarını bildirdi.      Türk dünyasından gençlerle birlikte çeşitli et

Trabzon gençleri KKTC'ye gidecek

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, yaptığı açıklamada, gençlik meclisi divan kurulu üyeleri Okan Yılmaz ve Emre Yurtseven ile birlikte KKTC'deki etkinliğe katılacaklarını bildirdi.      

Türk dünyasından gençlerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlik ve beraberlik içerisinde olunacağını ifade eden Tosun, ''Ayrıca bu yıl KKTC'de yapılan buluşmanın Türk dünyası gençleri tarafından Kıbrıs davasına sahip çıkıldığını göstermesi ve desteklenmesi bakımından önemli bir etkinlik olacağına inanıyorum'' dedi.      

Gençlik meclisinin kurulduğundan beri önemli projelere imza attığını anlatan Tosun, şunları kaydetti:     

 ''Gençlerimize sahip çıkmak ve onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak amacıyla kültürel, sanatsal, sosyal ve eğitimsel birçok faaliyet gerçekleştirdik ve bundan sonra da artan bir tempoyla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin sorunlarının çözümü için gerçekçi ve uygulanabilir projeler geliştiriyoruz. Bizler bazılarının yaptığı gibi gençlerin haklarını eylemler yaparak, pankartlar açarak, konfeti ve yumurta atarak anti demokratik yolları kullanan marjinal gruplar gibi değil, devletine, milletine bağlı hareket ederek, gençlerin gerçek sorunlarını ortaya çıkararak, bu sorunları konuşmakla kalmayıp, bunlara çözüm üretmek için elinden geleni yapan gençler olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.      

Bu millet bizden devlet yöneticilerine yumurta atmamızı değil, ülkemizin geleceği için yeni buluşlar yapmamızı ve geçmişimize layık hareket etmemizi bekliyor. Bu nedenle gençlerin kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları için yeni projeler geliştirme gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat