Trabzon DT’de Şubat ayı Dopdolu!

Trabzon Devlet Tiyatrosu Şubat ayında da dur durak bilmiyor.

Trabzon DT’de Şubat ayı Dopdolu!

Ocak ayının son günü galasını gerçekleştirecek olan Robert L. Stevenson’un yazdığı Muzaffer H. Kırıkkalp’in yönettiği Define Adası, Şubat Ayı’nda da çocuklar için Haluk Ongan Sahnesi’nde olacak.


Define Adası’nın özeti ise şöyledir: ‘Okyanusların korsan kaynadığı, uzak adaların inanılmaz maceralara sahne olduğu bir dönemde; Jim Hawkins ailesiyle birlikte İngiltere’nin güney kıyılarında Amiral Benbow Hanı’nda yaşamaktadır. Yolu Amiral Benbow’a düşen Billy Bones isimli eski bir korsan, hanı işleterek kıt kanaat geçinen ailenin yaşamını değiştirecektir. Bones’un korsan Filint’in definesinin yerini gösteren bir haritası vardır ve bu harita bütün korkunç korsanları hana çeker. Harita Jim Hawkins’in eline geçer ve heyecanlı bir define avı başlar.’

Ayrıca geçen tiyatro sezonunun en beğenilen çocuk oyunlarından Bayram Yeri’de Şubat ayı içerisinde izleyicisinin beğenisine sunulacak.

İşte Oyun Takvimi;

01 - 26 Şubat 2017 Define Adası (Ç.O)
22 Şubat 2017 Bayram Yeri (Ç.O)

BOŞ ODALAR YENİDEN HALUK ONGAN SAHNESİ’NDE…

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun 2016-2017 sezonunun ikinci oyunu olan Stanislav Stratiev’in yazdığı Bilge Emin’in yönettiği Boş Odalar adlı absürd oyun, bir yüzleşme, kendinle hesaplaşma ve anlamsız geçen bir hayatın hikâyesidir.
Şubat Ayı’nın ilk iki haftası Fatih Topçuoğlu, E. Utku Ölmez, Selin Poyraz ve Elvan Tibukoğlu’nun rol aldığı Boş Odalar adlı oyunu Haluk Ongan Sahnesi’nde izleyebilirsiniz.
İşte Oyun Takvimi;
02-03-04 Şubat 2017
09-10-11 Şubat 2017

BU SEZONUN AÇILIŞ OYUNUNDAN ŞUBAT AYINA PERDE!

2016-2017 Sezonunun açılış oyunu olan ve değerli sanatçı Savaş Dinçel’in yazdığı Trabzon Devlet Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Uğur Keleş’in sahneye koyduğu Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye adlı oyun Şubat ayının son haftasında, Haluk Ongan Sahnesi’nde yeniden oynayacak.
İşte Oyun Takvimi;
23-24-25 Şubat 2017

ANKARA DEVLET TİYATROSU’NDAN ‘GAYRİ RESMİ HÜRREM’
Ankara    Devlet Tiyatrosu’nun 2016 -2017 sezonuna ait oyunlarından Gayri Resmi Hürrem Adlı oyun Trabzonlu seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.
Hem yazan hem de yönetmen koltuğunda oturan Özen Yula’nın Gayri Resmi Hürrem’i; beraberce Hürrem Sultan’ın hayatından kesitler oynayan iki kadının zamanla sürprizlerle dolu bir maceraya dönüşen hikayesini anlatıyor.
Oyunun Takvimi ise şöyle;
14-15-16-17-18 Şubat 2017            

VE BÜYÜK TURNE…

Oğuz Utku Güneş’in farklı rejisiyle dönemin tiyatrosuna farklı bir soluk getiren Midas’ın Kulakları adlı oyun büyük bir turneye hazırlanıyor.

Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun ilk kez 17. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde seyirci ile buluşturduğu ve yeni sezonda da çok beğenilen oyun yeniden turneye gidiyor.

TURNE TAKVİMİ İSE ŞÖYLE:

03-04-05 Şubat 2017 Urla Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi – İZMİR
07-08 Şubat 2017 Aydın Kültür Merkezi, DR. Hidayet Sayın Tiyatro Salonu- AYDIN
10-11 Şubat 2017 Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi DT Sahnesi – DENİZLİ
14 Şubat 2017 Atatürk Kültür Merkezi – UŞAK
15 Şubat 2017 Eşme Kültür Merkezi – UŞAK
17-18 Şubat 2017 Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi – AFYON

Trabzon DT’de Şubat ayı Dopdolu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler