Trabzon bir kültür-sanat kentidir

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, FeminART Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.FeminART Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Vali Öz, Trabzon

Trabzon bir kültür-sanat kentidir

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, FeminART Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

FeminART Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Vali Öz, Trabzon’da bu yıl 7.’si gerçekleştirilen Uluslararası Resim Festivalinin başarıyla sonuçlanmasından dolayı dernek yöneticilerini kutlayarak, "Festival dolayısıyla bu yıl 28 ülkeden yaklaşık 50 kadın ressam ilimizde ağırladık. Her zaman söylüyoruz. Trabzon bir kültür-sanat kentidir. Önemli sanatçılar yetiştirmiş Trabzon bu ve benzeri sanatsal faaliyetlere her zaman başarılı bir şekilde ev sahipliği yapmıştır. Böyle bir festivali ilimizde düzenleyen FeminART Uluslar arası Kadın Sanatçılar Derneğine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklere her zaman olduğu gibi tüm kurumlarımızla destek olmaya çalışacağız. Dernek olarak çok güzel faaliyetlere imza atıyorsunuz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

FeminArt Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst ise, dernek olarak dünyayı güzelleştirmek için yola çıktıklarını belirterek, “Derneğimiz Türkiye ve dünyanın diğer ülkelerindeki şubeleri ile yerel ve uluslararası etkinlikler düzenleyerek dünyayı güzelleştirmeye devam ediyor. Trabzon’da yaptığımız etkinlik ile bu mesajı dünyaya duyurduk” ifadelerini kullandı. Ziyarette Dernek Başkanı Üst, Vali Öz'e plaketini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler