TMHOYDER 30’uncu yılını kutladı

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

TMHOYDER 30’uncu yılını kutladı

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği 30’uncu kuruluş yılını bir yemekle kutladı.


Bir otelde düzenlenen yemeğe CHP İl Başkanı Turgay Güngör, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, KTÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr.Abdullah Akat,TLYD Başkanı Kenan Atalay, Kurucu Başkanlardan Fuat Saylam, Onursal Başkan Arif Özaytekin, TGC Başkan Yardımcısı Halil Ayyıldız, eski başkan ve yöneticilerin yanı sıra üyeler ve davetliler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan TMHOYDER Başkanı Fethi Yılmaz 1987 yılında kurulan derneğin bu yıl 30’uncu yılını kutladığına değinerek “ Öncelikle yeni yılın hepimize başta sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Derneğimize kuruluşundan bu güne emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Aramızda iki duayenimiz var. Kurucu Başkanımız Fuat Saylam ve Onursal Başkanımız Arif Özaytekin. Şimdi müsaadenizle bayrağı o günden bu günlere taşıyan bu iki büyüğümüze yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte plaket takdim etmek istiyorum” diye konuştu.

Saylam ve Özaytekin de bu jest karşısında duygu dolu anlar yaşarken, derneğin kuruluş esnasında yaşanan sıkıntılar ve gelinen noktada bulunduğu konumdan bahsettiler.  Daha sonra piyanist Naci Ay eşliğinde stres atan davetliler Hadiye Ölmez’in türküleri ile coşarken, Hüseyin Şılbır’ın şarkılarıyla da kendilerinden geçtiler. Derneğin erkek folklor ekibinin gösterileri de görülmeye değerdi.  

TMHOYDER 30’uncu yılını kutladı

TMHOYDER 30’uncu yılını kutladı

TMHOYDER 30’uncu yılını kutladı

TMHOYDER 30’uncu yılını kutladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat