TDT Şekil Bozukluğu" ile turneye çıkıyor.

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), 2012-2013 sezonunun ilk oyunu olan "Şekil Bozukluğu" ile turneye çıkıyor.Hayriye Ersöz'ün yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği oyunun dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Töre Özsel, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, müzikleri is

TDT Şekil Bozukluğu" ile turneye çıkıyor.

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), 2012-2013 sezonunun ilk oyunu olan "Şekil Bozukluğu" ile turneye çıkıyor.

Hayriye Ersöz'ün yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği oyunun dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Töre Özsel, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, müzikleri ise Fatih Veli Ölmez tarafından hazırlandı.
 
Uğur Keleş, Emre Ön, Mert Hürol, Didem Özkavukçu ve Sinem Bilgin'in rol aldığı oyun, 19-22 Kasım'da, Samsun Devlet Tiyatrosu, 23-24 Kasım'da Çorum Devlet Tiyatrosu, 25-26 Kasım'da Ayancık Kültür Merkezi ve 7-28 Kasım'da Sinop Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.
 
Öte yandan "Ben Feuerbach" adlı oyun ise 4-12 Kasım'da İstanbul Devlet Tiyatrosu Cevahir 2 Sahnesi'nde, 15-18 Kasım'da Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat