Tatlıses: Mahsun'un aklı yetmez!

İbrahim Tatlıses, uzun yıllardan beri yıldızının bir türlü barışmadığı yeni dönemin gözde sinema yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filminde kendisine ‘Saddam’ rolü önerdiği iddiasına ateş püskürdü. İbrahim Tatlıses ile geçmişte tahtına aday gösterilen M

Tatlıses: Mahsun'un aklı yetmez!

İbrahim Tatlıses, uzun yıllardan beri yıldızının bir türlü barışmadığı yeni dönemin gözde sinema yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filminde kendisine ‘Saddam’ rolü önerdiği iddiasına ateş püskürdü.

 

İbrahim Tatlıses ile geçmişte tahtına aday gösterilen Mahsun Kırmızıgül arasındaki küllenen kavga yeniden alevlendi. Yeni polemiğin fitilini Mahmut Övür’ün köşe yazısında kaleme aldığı Mahsun Kırmızıgül’ün yeni çekeceği Halepçe Katliamı ile ilgili filmde Tatlıses’e Saddam Hüseyin rolünü teklif ettiği iddiası ateşledi. İddiaya göre “Beyaz Melek”, “Güneşi Gördüm” ve “New York’ta Beş Minare” filmleri izlenme rekorları kıran Kırmızıgül, yeni çekeceği filmde Halepçe Katliamı emrini veren Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin rolü için Tatlıses’e bir aracı vasıtasıyla teklif götürdü.

 

Teklif götürme görevini üstlenen aracı içki masasında Tatlıses’e Kırmızıgül’ün filminde kendisini oynatmak istediğini ama bunu söylemeye çekindiğini söyledi. Tatlıses’in ilk tepkisi “Seve seve, böyle bir filmde oynarım ama önce rolü öğrenmem lazım” oldu. Ancak Tatlıses rolün Saddam Hüseyin olduğunu öğrenince küplere bindi ve aracıyı dövmekten beter etti.

 

‘Ne gücü, ne de aklı yeter’

2009 yılında kendisini Saddam’a benzeten FOX’un “Bizden Kaçmaz” programına 20 bin TL’lik dava açtığı da bilinen Tatlıses ise Kırmızıgül’ün kendisine böyle bir teklifi dolaylı da olsa yapamayacağını ileri sürerek kısa ve net konuştu:

 

“Onun bana böyle rolü teklif etmeye ne gücü, ne de aklı yeter.”

 

Son filmi “New York’ta 5 Minare”nin yoğun koşturmasının ardından yapımcısı Murat Tokat ve sevgilisi ile Zanzibar’a tatile giden Kırmızıgül’ün ise Tatlıses’e ne cevap vereceği merak konusu oldu. Yakın çevresi Kırmızıgül’ün Halepçe Katliamı’nı film yapmayı planladığını ancak Tatlıses’e rol teklifi yapmayı düşünmediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat