Sinekli Bakkal Dizi Oluyor

Türk edebiyatının köşe taşlarından biri ve dünyada da en fazla okunan romanlar arasında yer alan "Sinekli Bakkal" Pastel Yapım tarafından dizi film projesi olarak hazırlanıyor.İstanbul'un kenar sokaklarıyla, lüks mahalleleri arasında yaşayan farklı sınıfl

Sinekli Bakkal Dizi Oluyor

Türk edebiyatının köşe taşlarından biri ve dünyada da en fazla okunan romanlar arasında yer alan "Sinekli Bakkal" Pastel Yapım tarafından dizi film projesi olarak hazırlanıyor.

İstanbul'un kenar sokaklarıyla, lüks mahalleleri arasında yaşayan farklı sınıflardan kahramanlar aracılığıyla, II. Meşrutiyet öncesindeki toplumsal ve kültürel yaşamın anlatıldığı roman, Gökhan Aktemur tarafından günümüze uyarlandı.

Çok iddialı bir kadroyla çekilecek dizi için tiyatro ve sinemada isim yapmış pek çok sanatçı bir araya geldi. Eserde ideal Türk kadınını yansıtan Rabia karakterini Özge Özberk oynayacak. Kitabın sinema uyarlamasında Türkan Şoray kamera karşısına geçmişti. Özberk'in son günlerde bu filmi izleyerek rolüne hazırlandığı belirtildi. Ağustos ayı sonunda çekimlere başlanacak dizinin ekim ayında yayına girmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat