Sevgili Kemal Sunal'ı Özlemle Anıyoruz

Bugün, 3 Temmuz 2014. Usta sinema ve tiyatro sanatçısı, güldürü makinesi Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılışının 14. yıldönümü. Sunal, 3 Temmuz 2000'de, henüz 55 yaşındayken hayata gözlerini yummuştu. Sunal, Balalayka filminin çekimleri için uçakla Trabzon'a

Sevgili Kemal Sunal'ı Özlemle Anıyoruz
Bugün, 3 Temmuz 2014. Usta sinema ve tiyatro sanatçısı, güldürü makinesi Kemal Sunal'ın aramızdan ayrılışının 14. yıldönümü.
 
Sunal, 3 Temmuz 2000'de, henüz 55 yaşındayken hayata gözlerini yummuştu. Sunal, Balalayka filminin çekimleri için uçakla Trabzon'a gidecekti, ancak uçak kalkmadan önce geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. Sunal'ın uçak korkusu olduğu biliniyordu ve ölümünde bu unsurun da büyük bir payı olduğu düşünülüyor.
 
80'den fazla filmde rol alan, tiyatro oyunları ve dizilerde de karşımıza çıkan Kemal Sunal, şüphesiz Türk sinema tarihinin en başarılı, en çok güldüren ve en çok sevilen isimlerinden bir tanesi. Bugün hala televizyonlarda onun filmleri gösteriliyor ve bu filmler hala yüksek izlenme oranlarına ulaşıyorsa, bu da onun gerçek bir sanatçı olduğunu, güzel bir insan olduğunu gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat