Sesleriyle yüreklere hitap ettiler

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Topluluğu da sezonu muhteşem bir finalle sonlandırdı. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sezonun son konserinde koristler kıyafetleriyle büyülerken, birbirinden güzel şarkılar

Sesleriyle yüreklere hitap ettiler
Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Topluluğu da sezonu muhteşem bir finalle sonlandırdı. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sezonun son konserinde koristler kıyafetleriyle büyülerken, birbirinden güzel şarkılar da icra ettiler.
 
Pınar Ömeroğlu’nun sunumuyla renk kattığı  şef Ergin Ören’in  yönettiği  TSM korosu iki eserle programına başladı. Ardından koristler birer birer mikrofona gelerek sanat müziğinin en seçkin eserlerini seslendirdiler. 
 
Özellikle bayanlar  kıyafetleriyle göz kamaştırırken rengarenk bir görüntü sergilediler. Programın sonunda  İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız tarafından müdürlüğün bünyesindeki TSM korosuna ve kültürümüze yaptıkları katkılardan dolayı başta  koro şefi Ergin Ören olmak üzere, Kazım Ören, Ayşen Er, Oktay Kuloğlu ve Köksal Yavuz’a, koro şefi Ergin Ören tarafından da derneğe 10 yıldan fazla emeği geçen solistlerden  Esen Ören Bektaş,  Sevinç Topaloğlu, Pınar Ömeroğlu,  Selma Karpuz, Meliha Çuvalcı ve İlhan Yavuz’a birer plaket takdim edildi. 
İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız yaptığı konuşmada bünyelerinde bulunan TSM korosuna ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirterek “ Bu müzik hepimizin. Yüce Türk Milleti’nin sanat müziği. Dolayısıyla hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Sizlerde salonu doldurarak sahip çıkıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda (Ekim ayında )Zeki Müren konserinde hep birlikte olmak dileğiyle” Diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat