Şenol Güneş sergide

Trabzon Spor Teknik direktörü Şenol Güneş,   Trabzon’un yetiştirdiği Kültür ve sanat Adamlarından Suat Kurtuldu’nun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Güzel Sanatlar Galeri salonunda açtığı sergiyi ziyaret etti.Kurtuldu’nun Trabzon Kültür ve sanatına  öneml

Şenol Güneş sergide

Trabzon Spor Teknik direktörü Şenol Güneş,   Trabzon’un yetiştirdiği Kültür ve sanat Adamlarından Suat Kurtuldu’nun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Güzel Sanatlar Galeri salonunda açtığı sergiyi ziyaret etti.

Kurtuldu’nun Trabzon Kültür ve sanatına  önemli katkılar sağladığını belirten Güneş ,Trabzon’un Bir spor kenti olduğu kadar aynı zamanda bir sanat kenti olduğunu vurguladı.

Trabzonsporun başarılı teknik  adamı Şenol Güneş, sergiyi gezdikten sonra Kültür Turizm Müdürü İsmail Kansız ve Personeli ile Kültür ve sanat üzerine bir süre sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat