''Şekil Bozukluğu'' ve ''Islık Sever Max''

Hayriye Ersöz'ün yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği ''Şekil Bozukluğu'' adlı oyunda Uğur Keleş, Emre Ön, Necdet Mert Hürol, Fitnat Didem Özkavukçu ve Sinem Bilgin rol alıyor.  Dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Töre Özsel, ışık tasarımı Yüksel Aymaz'a

''Şekil Bozukluğu'' ve ''Islık Sever Max''

Hayriye Ersöz'ün yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği ''Şekil Bozukluğu'' adlı oyunda Uğur Keleş, Emre Ön, Necdet Mert Hürol, Fitnat Didem Özkavukçu ve Sinem Bilgin rol alıyor.  

Dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Töre Özsel, ışık tasarımı Yüksel Aymaz'a ait oyunda, bekar bir kadının yalnızlığı ile hesaplaşması konu ediliyor. 
     
Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'de, 12 Ocak Cumartesi saat 15.00 ve 20.00'de Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. 
     
TDT ayrıca, ''Islık Sever Max'' adlı çocuk oyununu da sahnelemeyi sürüdürüyor. 
     
Carsten Krüger ve Volker Ludwig'in yazdığı, Meriç Gök'ün Türkçeye çevirdiği ve Birkan Görgün'ün yönettiği ''Islık Sever Max'' adlı oyunda Emre Ön, Sinem Bilgin, Yavuz Topçuoğlu, Nihat Bıyık ve Mehmet Fukul rol alıyor. 
     
Dekor ve kostümleri Aytuğ Dereli, ışık tasarımı Muharrem Boran, müzikleri Emin Serdar Kurutçu'ya ait oyun, 13 Ocak Pazar ve 16 Ocak Çarşamba saat 13.00'de Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. 
   
Oyunda, her gün aynı işleri büyük bir can sıkıntısıyla yapan beş arkadaşın her zamanki gibi aynı yerde, aynı bankta oturmaları ve o sırada oradan geçmekte olan bir oyuncunun kendilerine bir teklif sunmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor. 
     
     -TST 20. yılını kutluyor-  
     
Trabzon Sanat Tiyatrosu (TST) 20. kuruluş yıl dönümünde, ''Ağrı Dağı Efsanesi'' adlı oyunu sahneliyor. 
     
Yaşar Kemal'in yazdığı ''Ağrı Dağı Efsanesi'' adlı oyunu, TST'nin Genel Yayın Yönetmeni Necati Zengin ve Varlam Nikalodze birlikte yönetiyor. Osmanlı'dan günümüze devam eden toplumsal bir trajediyi ve tutkulu bir aşkı anlatan oyunda Necati Zengin, Süleyman Sırtkaya, Songül Nadir, Osman Tekçi, Yusuf Küçükosman, Nevzat Ofluoğlu, Serkan Serbest, Suat Kurt, Zafer Kibar, Altay Özsandıkçıoğlu, Ensar Bayraktar, Merve Güneş, Özge Yiğit ve Osman Sadıklar rol alıyor. 
     
Dekoru Nevzat Ofluoğlu, ışık tasarımı Suat Küçük ve Sedat Dikici, kostümleri Songül Nadir, müzikleri Osman Tekçi, efektleri ise Ayşegül Aslan'a ait oyun, 11 Ocak Cuma ve 14 Ocak Pazartesi saat 20.00'de Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. 
     
Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) bünyesinde faaliyet gösteren Gugulumdakiler Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan, ''Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik'' adlı oyun, sahnelenecek. 
     
Ali Kemal Yılmaz'ın Tamer Küçük ile yazdığı ve Yılmaz'ın yönettiği oyunda Murat Aşar, Ali Kemal Yılmaz, Ayşe Songül Nadir, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Şükrü Üçüncü, Yıldıray Yıldırım rol alıyor. 
   
Kırsaldan Trabzon'a göçen ve kentin kenar mahallelerinin birinde yerleşik insanların ortak buluşma noktası olan bir kıraathanede yaşananların konu edildiği iki perdelik komedi, 16 Ocak Çarşamba Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler