Sahnede patırtı kopacak: Gürültüye hazır olun!

Yarın Trabzon Devlet Tiyatrosu ‘perde’ diyecek

Sahnede patırtı kopacak: Gürültüye hazır olun!

Yarın Trabzon Devlet Tiyatrosu ‘perde’ diyecek.

Trabzon Devlet Tiyatrosu yeni sezona bomba gibi giriyor..

Yarın Trabzon Devlet Tiyatrosu perdesini açıyor. ‘Gürültülü Patırtılı bir hikaye’ adlı oyunla perde denecek.

Trabzon Devlet Tiyatrosu 2016 - 2017 sezonuna Savaş Dinçel'in yazdığı Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş’in bizzat yönettiği 'Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye' adlı oyunla başlamaya hazırlanıyor. Prömiyerini 6 Ekim 2016 Perşembe akşamı saat 20:00’da yapacak olan oyunun yönetmen yardımcılığını M. Ceyhun Gen üstlenirken Dekor Tasarımı Hasan Yavuz, Işık Tasarımı Yüksel Aymaz ve Müzik Çağrı Beklen tarafından yapılacak.

Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarından M. Ceyhun Gen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sevgi Tanrıverdi ve Bilal Hüseyinoğlu’nun rol aldığı Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye sezonun açılış oyunu olarak tiyatro severlerle buluşacak.

Oyunun konusu;

Shakespeare'in yazar kimliğine bir eleştiride eskiden aktör olan şimdilerde ise bir Shakespeare müzesinde bekçilik yapan kahramanımız tarafından gelir. Ancak müzeye gelen bir kadın, kahramanımızla bir mücadeleye girecek mahkemeler kuracaktır. Shakespeare bunca oyunu yazmış mıdır? Bekçi haklı mıdır? Davayı kim kazanacaktır? Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye tiyatronun büyük yazarına yapılan bu haksızlığa, üç kişilik, esprili, eğlenceli oyunuyla karşı çıkacaktır…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat