Recep İvedik 3 gelecek mi?

Avrupa'daki sinemalarda bugün vizyona giren ve galası Berlin'de yapılan ''Recep İvedik 2'' filminin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, kendisi için olumlu ya da olumsuz yorumların öncelik taşımadığını, filmiyle herkesi eğlendirmek istediğini söyledi.Gökbakar

Recep İvedik 3 gelecek mi?

Avrupa'daki sinemalarda bugün vizyona giren ve galası Berlin'de yapılan ''Recep İvedik 2'' filminin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, kendisi için olumlu ya da olumsuz yorumların öncelik taşımadığını, filmiyle herkesi eğlendirmek istediğini söyledi.

Gökbakar, filmin yönetmeni Togan Gökbakar ve filmin yapımcısı Faruk Aksoy ile birlikte Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, başarılı işler hakkında her zaman konuşulduğunu ve bunların eleştirildiğini de belirterek, ''Her zaman için şunu söyledim. Olumlu ve olumsuz yorumlar gerçek anlamda önceliğimiz değil. Bizim önceliğimiz filmi seyreden, 4 buçuk milyon bilet alan, bizimle birlikte kahkaha atan insanların mutluluğu ve filmi sevmesi'' dedi.

''En güzel eleştiriyi halktan aldık ve bizim için çok güzel bir eleştiriydi'' diyen Gökbakar, her zaman ve her yerde olduğu gibi bu filmden sonra da eleştirilerin olacağını, herkesin düşündüğünü söylemekte ve yazmakta özgür olduğunu ifade etti.

Ekip olarak iyi bir iş yaptıklarına inandığını belirten Gökbakar, ''Bu kadar çok problemin, derdin ve tasanın olduğu dünyada, hem de tek tek ülkelerde, o toplumda yaşayan insanların bir sinema salonuna girip iki saat kahkaha atabilmelerini sağlamak bence çok güzel. Bunun da ödülünü halk veriyor zaten'' şeklinde konuştu.

Berlin'de yapılan galayı değerlendiren Gökbakar, son derece güzel bir kalabalık olduğunu, Berlin'deki vatandaşların kendisine çok sıcak yaklaştıklarını ve sevgi gösterilerinde bulunduklarını, çok güzel bir gala olduğunu kaydetti.

Yurt dışındaki Türklerin Türkiye'ye büyük hasret duyduklarını, dolayısıyla Türkiye'den gelecek olan film ekiplerine ve sanatçılara çok yoğun şekilde ilgi gösterdiklerini belirten Gökbakar, bu özlemlerini bu şekilde bir nebze giderdiklerini, galaya geldiklerinde buna şahit olduklarını ifade etti.

Gökbakar, ''Bana dokunabilmek ve öpmek için bir birlerinin üzerine çıktılar. Çok güzel bir duygu. Böyle bir sevgiyi yaşamak büyük bir mutluluk'' dedi.

''Bu filmin arkası gelecek mi?'' şeklindeki bir soruya karşılık da, Gökbakar, ''Recep İvedik'' projesini ilk aşamada birinci filmi çekmeden önce de seri film olarak düşündüklerini, ilk filmin kendilerini yeni filmler yapmaya teşvik ettiğini ve dolayısıyla ikincisini çektiklerini, yapımcıların istemesi durumunda buna devam edebileceğini kaydetti.

Televizyon şovu yapmak istemediğini belirten Gökbakar, televizyonun çok fazla mesai isteyen bir iş olduğunu, 300 ila 400 program yaptığını, bunların bir daha hatırlanmadığını, ancak sinema filmlerinin 50 yıl sonra da bir değeri ve kalıcılığı olduğunu, bunu yaşayan birisinin sinemadan rahat bir şekilde kopamayacağını söyledi.

Perdede oynayan adam olarak kendisinin göründüğünü, ancak bunun arkasında bir ekibin olduğunu ifade eden Gökbakar, sette en fazla görüntü yönetmeni Ertunç Şenkay ve yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ile muhatap olduğunu, Togan ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu, Şenkay'ın da çok güzel görüntülerle filme sıcaklığını kattığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler