Polonyalıların eserleri Trabzon'da!

Polonyalı karikatür ve grafik sanatçılarının yaptığı eserler Trabzon'da sergilenecek.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, AB Bilgi Merkezi, Mizah Sanatı Derneği ile Polonya Büyükelçiliği'nin organizasyonunda gerçekleştirilecek sergide, Polonya'nın seçkin sana

Polonyalıların eserleri Trabzon'da!

Polonyalı karikatür ve grafik sanatçılarının yaptığı eserler Trabzon'da sergilenecek.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, AB Bilgi Merkezi, Mizah Sanatı Derneği ile Polonya Büyükelçiliği'nin organizasyonunda gerçekleştirilecek sergide, Polonya'nın seçkin sanatçılarının eserleri sanat sevenlerle buluşacak.

Trabzon Sanatevi'nde 9 Aralık Cuma günü saat 18.00'de açılacak sergi, 14 Aralık tarihine kadar gezilebilecek.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Polonya, 2011 yılının ikinci yarısında AB Konseyi Dönem Başkanlığı görevini üstlendi. Bu kapsamda, Varşova Karikatür ve Çizim Sanatı Müzesi, Polonya'nın AB Konseyi Dönem Başkanlığı sürecinde çizilen karikatürlerden oluşan bir sergi hazırladı. Çizimlerin birçoğu mevcut AB konularına ve Polonya'nın AB'deki konumuna gönderme yapmaktadır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler