Özak, TEV'in sergisini açtı

TEV Trabzon Şubesi'nce bir otelde gerçekleştirilen fotoğraf ve resim sergisinin açılışına Bakan Özak'ın yanı sıra Vali Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve çok sayıda dave

Özak, TEV'in sergisini açtı

TEV Trabzon Şubesi'nce bir otelde gerçekleştirilen fotoğraf ve resim sergisinin açılışına Bakan Özak'ın yanı sıra Vali Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Serginin açılışı Bakan Özak, Vali Okutan, eşi Demet Okutan ile TEV Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek tarafından gerçekleştirildi.

Bakan Özak, 15 fotoğraf ve 35 yağlı boya tablonun bulunduğu sergiden TEV'e destek vermek amacıyla tablo satın aldı.

 

Vali Nuri Okutan'ın eşi Demet Okutan'ın himayesinde gerçekleştirilen ve 16 Şubat Pazartesi gününe kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak sergi, daha sonra Trabzon'da bir Alışveriş merkezinde ve Yaşam Merkezi'nde açılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat