Osmancık'ta Volkan Konak rüzgarı

Osmancık'ta bu yıl 7'ncisi düzenlenen festivalde, dün akşam Karadeniz müziğinin usta yorumcusu Volkan Konak, yaklaşık 10 bin kişiyi şarkıylarıyla coşturdu.Osmancık'ta bu yıl 7'ncisi düzenlenen festivalde, dün akşam Karadeniz müziğinin usta yorumcusu Volka

Osmancık'ta Volkan Konak rüzgarı

Osmancık'ta bu yıl 7'ncisi düzenlenen festivalde, dün akşam Karadeniz müziğinin usta yorumcusu Volkan Konak, yaklaşık 10 bin kişiyi şarkıylarıyla coşturdu.

Osmancık'ta bu yıl 7'ncisi düzenlenen festivalde, dün akşam Karadeniz müziğinin usta yorumcusu Volkan Konak, yaklaşık 10 bin kişiyi şarkıylarıyla coşturdu. Konak, böyle bir kalabalık görmediğini belirterek, Osmancık, İstanbul ile Trabzon'un tam ortasına düşüyor. Gelip geçerken hep burada dinleniyorum. Benim için özel bir yer burası dedi.

Konserinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Neşet Ertaş'ı anarak, onun türkülerini de seslendiren Volkan Konak, söylediği şarkılarda hep birlik ve beraberlikten söz ettiğini, ayrımcılık yapmadığı kaydederek Şarkı söylerken kalbimi değil, hayatımı veririm diye konuştu.

Konak, konseri izleyen binlerce kişiyle İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açar marşını da, büyük bir coşkuyla söyledi. Konsere Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, İl Jandarma Alay komutanı Albay Hakan Saraç ve çok sayıda davetli de katıldı. Konserin sonunda Kaymakam Küçük ile Başkan Yazıcı, Volkan Konak'a çiçek takdim ederken, CHP Osmancık ilçe teşkilatı ise Atatürk fotoğrafı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler