Önde gelen yazarlar Trabzon'da buluştu

Kültür kenti Trabzon, bu kez düzenlenen Karadeniz’in en büyük Kitap Fuarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.Görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen ve 2 günde 20 bin okurun akın ettiği Trabzon’da Kitap Zamanı etkinliğinin 3. gününde 40 Mektup k

Önde gelen yazarlar Trabzon'da buluştu

Kültür kenti Trabzon, bu kez düzenlenen Karadeniz’in en büyük Kitap Fuarı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen ve 2 günde 20 bin okurun akın ettiği Trabzon’da Kitap Zamanı etkinliğinin 3. gününde 40 Mektup kitabının yazarı Fatih Çıtlak, İki Cami Arasında Aşk adlı kitabın Yazarı Mürivet Sarıyıldız, Avrupalı otoriterler tarafından dünyanın gelecek vaat eden en önemli 10 yazarı arasında gösterilen Aslı Erdoğan ve Dünyayı Değiştirenler Serisinin yazarı Ali Çimen okurlarıyla buluştu.

Yazarlar Tarih ve Kültür kenti olan Trabzon’da böylesine büyük bir kitap fuarının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek her yıl böylesine coşkulu bir kalabalıkla buluşmak için seve seve Trabzon’a gelebileceklerini ifade ettiler.

Akoluk Basın Yayın Dağıtım Şirketi Sahibi Fatih Solak Trabzon’da halkın yoğun katılım gösterdiği böylesine büyük bir kitap şölenine vesile olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.
Trabzon’da Kitap Zamanı 2 Mart tarihine kadar Zorlu Grand Hotel’de devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat