Ölümü kalp krizi ve astımdan değil

Ancak genç kadının yakınlarına ulaşan bilgilere göre, Defne'nin cesedinde yapılan ilk incelemede "astım krizi"nin tetiklediği solunum yetmezliği ve kalp krizi bulgusuna rastlanamadı. Adli Tıp Kurumu yetkilileri ise ölüm nedeninin kesin olarak belirlenebil

Ölümü kalp krizi ve astımdan değil

Ancak genç kadının yakınlarına ulaşan bilgilere göre, Defne'nin cesedinde yapılan ilk incelemede "astım krizi"nin tetiklediği solunum yetmezliği ve kalp krizi bulgusuna rastlanamadı. Adli Tıp Kurumu yetkilileri ise ölüm nedeninin kesin olarak belirlenebilmesi için, laboratuvar ortamında yapılan kapsamlı analizlerin tamamlanması gerektiğini vurguluyor. Adli Tıp'ın bilimsel verilerle hareket ettiğini ve kesin sonuca ulaşmak için elde edilen verilerin yetersiz olması durumunda daha da derinlemesine analiz yapılabileceğini kaydediyorlar. Birçok bulgunun göz önünde bulundurulması ve tüm analiz sonuçlarının bir arada değerlendirilmesinin önemini belirten Adli Tıp yetkilileri, kapsamlı otopsi raporu tamamlanıncaya kadar bilgi verilmesinin doğru olmadığını ifade ettiler.

 

MEZAR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Geçen çarşamba sabahı, Kadıköy'de arkadaşı Kerem Altan'ın evinde ölü bulunan sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'in Zincirlikuyu'daki mezarı, yakınları ve sevenlerince sürekli ziyaret ediliyor. Dün Defne'nin mezarına gelen 50 yaşlarındaki bir kadın, Defne'yi televizyondan takip ettiğini ve hayranı olduğunu belirterek uzun süre dua okudu. Yanında iki kişi daha bulunan ve ismini vermek istemeyen kadın, dua okurken gözyaşı döktü ve mezara çiçek bıraktı. Bu ziyaretten yaklaşık 20 dakika sonra ise 30-35 yaşlarında bir kadın, iki çocuğuyla mezarı ziyaret etti. Üzgün olduğunu söyleyen kadın, 9 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğunun Defne Joy Foster'ı çok sevdikleri için mezarlığa geldiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat