Of'ta minik ressamlar yetişiyor

Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Ressam  Cemal Akyıldız’lar Yetişiyor projesi kapsamında merkez, kasaba ve köylerinde görsel sanatlara yetenekli 36 öğrenciye ulaşılarak özel kurs açıldı.Hafta sonu kursu ziyaret eden ve öğrenciler tarafından yap

Of'ta minik ressamlar yetişiyor

Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Ressam  Cemal Akyıldız’lar Yetişiyor projesi kapsamında merkez, kasaba ve köylerinde görsel sanatlara yetenekli 36 öğrenciye ulaşılarak özel kurs açıldı.

Hafta sonu kursu ziyaret eden ve öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Kaymakam Sonel, bu kurs sayesinde Of’un yetiştirdiği ve gravür sanatında ülkemize mal olmuş ünlü ressam Cemal Akyıldız’lar yetiştirmeyi amaç edindik.

"İlçe Merkez kasaba ve köylerinde bulunan okullarda resim öğretmenlerimiz tarafından yapılan taramalar sonrası güzel sanatlara yetenekli 36 öğrencimize özel kurs açtıklarını ve kendilerine her türlü desteği verdik"

Kaymakam Sonel,  yavrularımız yeter ki başarılı olsunlar. İleride güzel sanatlar lisesi ve Eğitim fakültelerinin resim bölümlerine giderek vatanına milletine başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi.

Güzel sanatlar kursuna kızıyla  birlikte gelen Selman Çelik, bu yaşıma kadar isteyip de yapamadığım bir şeydi.

Bu yüzden kızımı resim yapması için destekliyorum.Bende akşama kadar çay bahçesinde çalışıyorum ve saat beş olunca buraya gelip resim yapmaya çalışıyorum. Bizlere bu imkanı sağlayan sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederim diyerek duygularını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler