‘Oflu Hoca Trakya’da ekibine davullu zurnalı karşılama

‘Oflu Hoca Trakya’da ekibine davullu zurnalı Trakya karşılaması!

‘Oflu Hoca Trakya’da ekibine davullu zurnalı karşılama

Milyonların sevgisini kazanan Oflu Hoca serisinin yeni filmi ‘Oflu Hoca Trakya’da bugün (Cuma) izleyiciyle buluşuyor.


TAFF & Üçgen Yapımevi yapımcılığında, Adem Kılıç ve Serkan Karaarslan’ın yönetmenliğinde beyazperdede yerini alacak olan filmin galası, çekimlerin yapıldığı Lüleburgaz’da bulunan Bercadia AVM’de gerçekleştirildi. Oyuncuların Trakya ruhuna uygun olarak davullar ve zurnalarla karşılandığı gala, halk oyunları ekiplerinin danslarının yanı sıra roman havalarıyla da rengarenk görüntülere sebep oldu. Galaya Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin, Seymen Aydın, Bilal Çatalçekiç, Bahtiyar Engin, , Hülya Aydın, Ececan Gümeci, Buket Dereoğlu, yönetmenler Adem Kılıç ve Serkan Karaarslan tam kadro katıldı.

GALA ÖNCESİNDE OĞLAK ÇEVİRME YAPTILAR

Oflu Hoca Trakya’da ekibi, gala öncesinde Green Park Aqua adlı mekanda oğlak çevirme yaptı. Oğlağın başına geçen Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Seymen Aydın ve Bilal Çatalçekiç, sırasıyla oğlağı yağlayarak bol bol çevirdi ve kendilerini görüntüleyen basın mensupları için hazırladı.

Başrol oyuncusu Çetin Altay “4 saattir oğlak dönüyor, kolay olmuyor. Yağı da Gökhan sürüyor. Çekimler çok keyifli geçti. Filmi görme aşamasındayız. Top seyircide, cuma vizyondayız. Devam edeceğiz inşallah. Ege’de de çekebiliriz” diyerek müjde verdi.

Seymen Aydın “En zor sahneler bendeydi, soyuldum, ıslandım” diye konuşurken Altay araya girerek “Soyuldum değil, soyundum” düzeltmesini yaptı ve Seymen Aydın’ın filmdeki sahnesine atıfta bulundu.

Oyuncu Bilal Çatalçekiç “Bizim yaşadığımız komik sahneler, film sonunda akacak. Çok güzel sürprizlerimiz olacak seyirciye. Düğün sahnesinde yöre halkından gelenler oldu. Biz oturduk, oynamıyorduk. Trakyalı teyzelerimizden biri ‘Yeter beya oturmaya mı geldik, azcık oynayalım dedi. Oynamamaktan dolayı şikayetler vardı” diyerek herkesi güldürdü.

Üzeyir rolündeki Gökhan Yıkılkan da “Çekimde adam geldi masaya oturdu. ‘Nabıyonuz’ dedi, film çekiyoruz dedim. ‘Yerli mi yabancı mı diye sordu’ sözleriyle anlattığı anısıyla herkesi kahkahaya boğdu. Arkadaşları da Yıkılkan’ın renkli kostümlerine takılarak “Hindistan’dan göçtü Trakya’ya. Buradan da Hindistan’a Bollywood’a yürüyeceğiz. Zaten teklif geldi” diye espri yaptı.

LÜLEBURGAZ’DA OFLU HOCA TRAKYA’DA İZDİHAMI

Yemeğin ardından Bercadia AVM’ye geçen film ekibi, yoğun bir coşkuyla karşılandı. Davul, zurna ve halk oyunları ekibinin galanın gerçekleştiği AVM kapısında hazır bulunduğu etkinlikte, oyuncular içeri girerken izdiham yaşandı. AVM meydanında halkı selamlayan oyunculardan Çetin Altay “Bizi burada çok güzel ağırladınız, size çok güzel bir filmle karşılık vereceğiz. İzleyin, herkese tavsiye edin” temennisinde bulundu.

“KARADENİZ KOMEDİSİNİ YUKARIDA TURACAK BİR FİLM”

Yönetmen Adem Kılıç, “6. Filmimiz. Böylesine coşkulu bir gala ilk defa yapıyoruz. Sanatçı dostlarımla sizi biz alkışlıyoruz. Size helal olsun. Bize bu imkanı tanıyan Türkoğlu ailesine teşekkür ediyoruz. Biz artık Lüleburgaz’ın hemşerisiyiz. Oflu Hoca bir toplum önderi, onu Karadeniz dışına çıkarmak istedik. Bir çok sürpriz hikaye sizleri bekliyor. Karadeniz komedisini 1-2 level daha yukarıda tutacak bir komedi filmi yaptık. İnşallah beğeneceksiniz, biz de devamını yapacağız. Söz veriyoruz” şeklide konuştu.

Oflu Hoca serisinin tüm filmlerinde yer alan Buket Dereoğlu, müziğe dayanamayıp göbek atınca büyük alkış aldı. Dereoğlu “Hayatımın en güzel galası. Bu kadar kalabalığı ve güler yüzü hiç bir arada görmedim” dedi.

BIÇAKLI KAFKAS’TA HEYECAN DOLU ANLAR!

Kafkas dansları yapan halk oyunları ekibinin ‘Bıçaklı Kafkas’ dansında oyuncu Seymen Aydın’ı yere yatırarak bıçak fırlatılan tahtayı oyuncunun üzerine koymaları heyecan yarattı.

OFLU HOCA’DAN ROMAN DANSI!

Roman ve horon müziklerinin coşkulu atmosferine dayanamayan ‘Oflu Hoca Trakya’da ekibi, dans gruplarına eşlik ederek coşkuyu zirveye taşıdı.

Buluşma sonrası sinema salonuna geçen ‘Oflu Hoca Trakya’da oyuncuları, Lüleburgaz halkıyla birlikte filmi seyretti, Salondan kahkahanın eksik olmadığı filmin finalinde Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak sahneye çıktı. Tüm ekibe teşekkür eden Halebak “Filmi çok beğendim, şu an gülmekten ağlıyorum. Bu filmde yaşanan hiçbir şey abartı değil, biz bunların aynısını yaşıyoruz” dedi. Oyuncular alkışlarla salondan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler