O Kadının hikayesi okuyucuyla buluştu

Hakan Gülçay’ın ‘O kadının hikayesi’ adlı kitabını piyasaya çıktı.

O Kadının hikayesi okuyucuyla buluştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencisi Hakan Gülçay’ın son kitabı 'O Kadının Hikayesi' okuyucularla buluştu.

2013 yılında Deneme türünde ‘Sen Abdâl Mısın?’, 2015 yılında roman türünde ‘Alpike’ ve 2016 yılında şiir kitabı ‘Büyük Şairler Antolojisi’ni çıkaran Hakan Gülçay, son kitabı ‘O Kadının Hikayesi’nin bu hafta piyasaya çıktığını belirterek, “Son kitabımda, kadın psikolojisini anlattığım ve çoğu yerde kendimi bir kadın olarak hissedip, onların gözünden hayatı anlatışımın olduğu bir eser. Alpike de öyleydi” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği üyesi olan Hakan Gülçay, 12 Kasım Cumartesi saat 15.00-16.00 İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi Panama Yayınları Standında imza günü düzenleyecek.

Ayrıca 11 Kasım Cuma İstanbul Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ve 11 Kasım Cuma İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde imza günü ve söyleşiye katılacak.

Hakan Gülçay kimdir?

1992 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gülçay, ilk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2012 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'ne girdi. Deneme türündeki ilk kitabı olan Sen Abdâl Mısın? bu süre zarfında yayımlandı. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'ne girerek eş zamanlı olarak öğrenim görmeye başladı. Roman türünde kaleme aldığı ve kadın psikolojisini anlattığı Alpike Bırak Geçmiş Olsun eserini o yıl içerisinde tamamladı. O Kadının Hikâyesi adlı çalışmayla Karadeniz Teknik Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği yarışmada birincilik ödülünü aldı. Öykü, deneme, roman ve çocuk edebiyatı üzerine birçok çalışması bulunmaktadır. Çeşitli dergi ve gazetelere yazılar paylaşmakta ve öğrenimi halen devam etmektedir.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat