New York'ta Volkan Konak rüzgarı

Manhattan'daki LQ Club'de sahneye çıkan Konak'a New York ve çevresindeki eyaletlerden gelen hayranları yoğun ilgi gösterdi.''Kuzeyin Oğlu'' lakabıyla anılan Karadenizli şarkıcı, New York'taki konserinde, kendi albümünün dışında Orhan Gencebay'dan Cem Kara

New York'ta Volkan Konak rüzgarı

Manhattan'daki LQ Club'de sahneye çıkan Konak'a New York ve çevresindeki eyaletlerden gelen hayranları yoğun ilgi gösterdi.

''Kuzeyin Oğlu'' lakabıyla anılan Karadenizli şarkıcı, New York'taki konserinde, kendi albümünün dışında Orhan Gencebay'dan Cem Karaca'ya pek çok ünlü ismin şarkılarını seslendirirken, Karadeniz dışında Ege ve Güneydoğu Anadolu yöresinden eserlerle de izleyicileri coşturdu.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonunun (TADF) sponsorluğunda US Productions tarafından organize edilen konserler kapsamında ünlü sanatçı daha önce Virginia eyaletinde, başkent Washington'da ve New Jersey eyaletinde Türklerle bir araya gelmişti.

TADF Başkanı Kaya Boztepe, ''Milletin birliği ve bütünlüğüyle ilgili güzel mesajlarıyla bildiğimiz Volkan Konak'ı Amerika'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz'' dedi.

Konak da Amerika'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, bu ülkede yaşayan memleketinden uzak Türklere neşeli bir zaman geçirtmek için elinden geleni yaptığını kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler