"Memur Muzaffer" Fox'ta

Fox TV'de her Cuma 19:45'te yayınlanan ve ilgi ile izlenen “MEMUR MUZAFFER” isimli bir dizi başladı. Bu hafta yayına 4. bölümü gelecek.İşte Başrollerini Ferdi Tayfur'un oynadığı "Memur Muzaffer"'in genel öyküsü ve bu haftaki bölümümde yaşanacak olanlar:Me

"Memur Muzaffer" Fox'ta

Fox TV'de her Cuma 19:45'te yayınlanan ve ilgi ile izlenen “MEMUR MUZAFFER” isimli bir dizi başladı. Bu hafta yayına 4. bölümü gelecek.

İşte Başrollerini Ferdi Tayfur'un oynadığı "Memur Muzaffer"'in genel öyküsü ve bu haftaki bölümümde yaşanacak olanlar:



Memur Muzaffer dizisinde oyuncu kadrosunda kimler var:
Ferdi Tayfur, Funda Postacı, Aykut Oray, Yıldız Asyalı, Billur Yazgan, Ufuk Karaali, Dilşat Bozyiğit, Kubilay Güleçoğlu, Karina Selin Kükrer, hasan Önürdeş, Yavuz Karakaş, Pekçan Türkeş, İbrahim Gündoğan, Sevil Üstekin, Sema Aras

Memur Muzaffer dizisinin genel öyküsü şöyle:

Memur Muzaffer; biri evli olan dört çoçuğu, bir karısı ve bir kayınvalidesi ile İstanbul'da yaşam savaşı veren bir icra memurudur.
Muzaffer ne yapsa, ne etse bir türlü ay sonunu getiremez :
Kira vermemek için bütün dırdırlarına katlandığı kayınvalidesinin evinde oturur…
Sadece motor parası vermek için her gün Kuzguncuk'tan Üsküdar'a yürür,motora biner,sonra da Eminönü'nden Beyoğlu'na yürüyerek işine ulaşır…
Geceleri küçük bir sokak arası meyhanesinde garsonluk yapar…
Kendi için bir kravat bile alamamış,hala 2 sene de bir verilen Sümerbank takımlarıyla gezmektedir…
Beklide hala sefertasıyla işine giden tek memurdur…
Her akşam iş dönüşü mahalle çeşmesinden eve su taşır…
Bisiklet dinamosundan yaptığı rüzgar gülüyle evde ki tek ampulü yakıp elektrik parasından kısmaya çalışır ama…
Ama olmaz! Yetmez ! Bir türlü yetiremez Muzaffer!!!
Tüm bu imkansızlıklar için de hep olumlu ,hep güler yüzlü hep uysaldır. Ailesine ve özellikle çocuklarına çok düşkündür. Memur Muzaffer! Her soruna 'hallederiz', 'o da olur','kısmetmiş' diye yaklaşır ve hayat karşı güler yüzünü hiç kaybetmez.
Hatta ilerleyen bölümlerde kendi evine gelen haczin icra memuru bile olacak,kendi evine haciz işlemi yapmaya gelecektir Muzaffer. Yani bir o kadar da dürüst ve onurludur.
Ama aynı zamanda da yufka yüreklidir. Haciz için gittiği evlerde ki sefaleti görüp, daireye adres bulunamadı diye geri döndüğü çok olmuştur Muzaffer'in
Tek bir hayali, yıllardır herkesten sakladığı tek bir sırrı vardır Muzaffer'in : Bir Kooperatif evi. Her ay maaşını aldığında düzenli olarak o evin taksitini yatırır.
Karısı bile bilmemektedir. Tek derdi günün birinde kooperatif evinde kayınvalidesinin dırdırını çekmeden,torunuyla oynayarak bir emeklilik geçirmektedir.
Ama tahmin edebileceğiniz gibi aslında yıllardır dolandırılmaktadır. Bizim saf Memur Muzaffer. Bırakın evi ,yıllardır ödediği taksitlere karşılık ancak bomboş bir arsada sadece 'Büyük Umutlar Halk Kooperatifi' diye bir tabelası olmuştur Muzafferin.
Bir de güvercinler… Günün en keyifli zamanı evin çatısında güvercinleri ve büyük kızı Bahar ile geçirir.evin içinde onu tek anlayan , onunla ayı umutları paylaşan tek kişidir Bahar. Kuşların yem parası çoğu zaman sorun olsa bile baba kız ne yapıp edip o yem parasını bulurlar.
Güneş batarken küçük evlerinin çatılarından , şehre doğru uçan güvercinleri izlemek ve hayal kurmak baba kızın en güzel zamanlarıdır.
Boşuna dememişler insanlar isimleriyle yaşar: işte Muzaffer de bunların , tüm bu insanların arasında hala dürüst,hala umutlu,hala güler yüzlü kalabildiği için Muzaffer!....
Şimdi genel olarak bakalım Muzafferin hayatına…….

Şahziment :
Muzaffer!in görücü usulüyle yıllar önce evlendiği eşidir. Hayatı boyunca hiç çalışmamış hep bir şeyler istemiş hep birilerinin hayatına özenmiştir.
Hediye : Şahziment'in annesi
Emine : en büyük kızı
Bahar : ortanca kızı onun dert ortağı sırdaşı onun en iyi arkadaşı
Aysun : küçük kızı
Cemil : onun tek oğlu
Mustafa : damadı
Şirin : tek torunu
Akif : Muzafferin iş arkadaşı
Meyhaneci : muzafferin en yakın arkadaşı

Öte yandan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun oğlu Ahmet Akın Canalioğlu Selçuk karekteriyle bu dizide rol alıyor.



Bu hafta Memur Muzaffer dizisinin 4. bölümü yayına gelecek.

İşte bu haftaki bölümü ile ilgili merak edilenler:

Fox TV'de her Cuma 19:45'te yayınlanan ve ilgi ile izlenen “MEMUR MUZAFFER” isimli dizinin bu haftaki bölümünde; Muzaffer evden ayrılmak zorunda kalmıştır ve Akif'in meyhanesinde kalmaya başlamıştır. Şaziye Muzaffer'în eve dönmemesi konusunda kararlı gözükmektedir, çocuklar ise babalarının eve dönmeleri için Şaziye'ye baskı yapmaktadırlar.

Evin kızı Aysun yeni tanıştığı arkadaşının ajans sahibi olmasıyla hayallerine bir adım daha yaklaşacaktır. Ancak arkadaşının onun hakkında bambaşka planları vardır.

Cemil ise anne ve babasının arasındaki sorunu kendi yollarıyla çözmeye çalışacak ve işleri yoluna koyayım derken daha da kötü hale sokacaktır.

Bahar için artık hayatında daha önce hiç yaşamadığı duygular su yüzüne çıkmaya başlayacaktır. Diğer taraftan Ailenin damadı Mustafa aldığı görevi yerine getirmek için elinden gelen bütün çabayı harcamaya devam etmektedir.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

Selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler