Maçkalılar Konak’la coştu…

Ünlü sanatçı Volkan Konak, Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yararına sahne aldığı Zorlu Grand Hotel de sevenlerine unutulmayacak bir akşam yaşattı. Esprileri ile herkesi kırıp geçiren Konak söylediği türküler ve okuduğu şiirlerle

Maçkalılar Konak’la coştu…

Ünlü sanatçı Volkan Konak, Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yararına sahne aldığı Zorlu Grand Hotel de sevenlerine unutulmayacak bir akşam yaşattı. Esprileri ile herkesi kırıp geçiren Konak söylediği türküler ve okuduğu şiirlerle gönülleri fethetti. 

Yemeğe başta Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık olmak üzere, Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak, Trabzon Belediye Meclis Başkan vekili Nusret Onur, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Trabzon Maçkalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Gazioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
 
 
Davetlilere slayt görüntüler eşliğinde muhteşem bir dinleti sunan Volkan Konak zaman zaman duygusal zaman zaman da hareketli dakikalar yaşattı. Konak sahnede kaldığı süre içinde Marmara’dan Ege’ye, Trakya’dan Doğu Anadolu’ya, Orta Anadolu’dan Karadeniz’e uzayan muhteşem bir mozaik sergiledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat