Maçka MAE Anadolu Lisesi’nden TSM konseri

Trabzon Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Türk Halk Müziği Korosu’nun düzenlediği ‘Müzik Gecesi’ beğeni topladı. 

Maçka MAE Anadolu Lisesi’nden TSM konseri
Trabzon’da sanatsal ve kültürel etkinlikler birbiri ardına devam ediyor. Önceki akşam Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde Trabzon Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen geceyle Trabzonlular müziğe doydu.

Programa; Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Materyal ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Şemsettin Durmuş, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Okul Müdürü Tamer Erden, Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Turan, eski kurum müdürü Yaşar Yavuz, TLYD Başkanı Kenan Atalay ve çok sayıda davetli katıldı.

İki bölüm halinde gerçekleşen programda ayrıca öğrenciler Ebru Arlı, Firdevs Bulut, Gökhan Aydın, Zübeyde Erden, Ayşegül Şirin, Fatmanur Balaban, Esra Aydın ve Fatma Betül Karaman Türk musikisinin en güzel eserlerini seslendirdiler.

Programın ikinci bölümünde ise aslen Trabzonlu olan TRT İzmir Radyosu ses sanatçısı Fuat Karayavuz sahne aldı. Karayavuz muhteşem yorumunun yanı sıra mütevaziliği ile göz doldurdu. Gecenin en büyük alkışını ise Karayavuz’un koro şefi Ömer Akın ile yaptığı düet aldı. 

Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Akın ve konuk sanatçı Karayavuz’a plaket ve çiçek takdim edildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler