Londra'da Türk Edebiyatı Günleri

 Türkiye’nin onur konuğu olduğu 2013 Londra Kitap Fuarı’nda Türk edebiyatı günleri başladı. Fuara gelen katılımcılar, Türk edebiyatını yakından tanıyacak. Londra’da Türk edebiyatı günleri başladı. Türkiye'nin onur konuğu olduğu 2013 Londra Kitap Fuarı kap

Londra'da Türk Edebiyatı Günleri

 

Türkiye’nin onur konuğu olduğu 2013 Londra Kitap Fuarı’nda Türk edebiyatı günleri başladı. Fuara gelen katılımcılar, Türk edebiyatını yakından tanıyacak.
 
Londra’da Türk edebiyatı günleri başladı. Türkiye'nin onur konuğu olduğu 2013 Londra Kitap Fuarı kapsamında Türk edebiyatı katılımcılara tanıtılacak. Bu bağlamda fuarda '21. Yüzyıl'da Türk Edebiyatını Okumak' konulu sempozyum düzenleniyor. Bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan sempozyum Türk edebiyatına olan ilgiyi artırmayı ve bu konunun araştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.
 
Edebiyatçı birçok ünlü ismin yer alacağı sempozyumda çağdaş Türk edebiyatı, Türk edebiyatını çevirmek, Türk edebiyatının alımlanması gibi başlıklar ele alınacak. Ayrıca 120 kişilik yazar, sanatçı, çevirmen ve akademisyenden oluşan Türk heyetinin, 50'yi aşkın kültürel ve profesyonel etkinliğe katılması planlanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat