Lanetli örümcek!

Provalar sırasında Örümcek Adam rolünü canlandıran oyunculardan biri iki bileğini kırmış, bir başkası da kafasından yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bir başka Örümcek Adam dublörü Christopher Tierney ise yine provalar sırasında, yaklaşık 10 metrelik b

Lanetli örümcek!

Provalar sırasında Örümcek Adam rolünü canlandıran oyunculardan biri iki bileğini kırmış, bir başkası da kafasından yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bir başka Örümcek Adam dublörü Christopher Tierney ise yine provalar sırasında, yaklaşık 10 metrelik bir platformdan aşağı düşünce 4 kaburgası ve omzu kırılmış, bütün bu olaylar üzerine Broadway’de Örümcek Adam’ın lanetinden söz edilmeye başlanmıştı.

Hazırlığı uzun süredir yapılan, ancak üç ay öncesi için öngörülen galası yönetmen Julie Taymor’la yolların da ayrılması nedeniyle ertelenen yapıt, yaşanan iç tartışmaların ardından Taymor’ın geri dönmesiyle sahneye konulabildi. Önceki gün New York’un Foxwoods Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen galaya, ABD eski başkanı Bill Clinton ve kızlarının yanı sıra, Matt Damon, Barbara Walters, Cindy Crawford, Jay-Z, Steve Martin, Liv Tyler, Spike Lee, Liam Neeson, gibi yıldızlar da katıldı. Oldukça yüksek bir teknolojiyle sahnelenen 70 milyon dolar bütçeli eserin müzikleriniyse, ünlü U2 grubunun solisti Bono ve The Edge yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat