KTܒde Volkan Konak resitali

Konak, sahnede kaldığı süre içinde şarkıları, şiirleri, mesajları ve mizahi yönüyle dört dörtlük bir konser verdi. KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde tertip edilen konsere Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Tabipler

KTܒde Volkan Konak resitali

Konak, sahnede kaldığı süre içinde şarkıları, şiirleri, mesajları ve mizahi yönüyle dört dörtlük bir konser verdi.

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde tertip edilen konsere Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Tabipler Odası Şube Başkanı Opr.Dr.Aydın Aydın, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzon Defterdarı Abdullah Kenan Karadeniz, Eski Tabipler Odası Başkanı Dr. Ahmet Ömeroğlu, doktorlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Mehmet Kartal'ın sunumunu yaptığı konserde sahneye çıkan ünlü sanatçı Volkan Konak, ünlü şair Nazım Hikmet'in “Karıma Mektup” şiirinin ardından “Göklerde Kartal Gibiyim” şarkısıyla başladığı konserini ardı ardına üç potbori eser “ Kağızman”, “ Atabarı” ve “ Cilveloy” türküleriyle sonlandırdı.

Sahnede kaldığı süre içerisinde yaptığı espriler, anlattığı hikayeler ve verdiği mesajlarla dikkat çeken Konak, kendisi için medyada çıkan haberlere de mesaj verdi.

 'Volkan Konak komünist mi?' şeklinde çıkan haber için Konak,
“ Medyayı yakından takip ediyorum. Bir akşam benim hakkımda bir haber okudum ve çok şaşırdım. Adı geçen haberde benim komünist olduğum yazıyor. Sadece Devrimci bir insan olan Ernosto Che Guavera'nın bir parçasını seslendirmiştim. Tek bir şarkı ile hemen beni komünist ilan ettiler. Halbuki tek suçum babamın Karaoğlan'a oy vermesidir. Babadan Ecevitçiyim. Bu gün rahmetli sağ olsaydı yine oyumu Ecevit'e verirdim. Ben ülkemi karşılıksız seven bir sanatçıyım, insanım. Takımımı tutmayan biri ile aynı masada yemek yerim, benim partimden olmayan biriyle yine aynı masada otururum ama ülkemi sevmeyen biri ile bırakın yemek yemeyi aynı havayı bile soluyamam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat