Kısa film yarışması beğeni topladı!

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu proje yürütücülüğünde, Kızılay Genel Müdürlüğü’nün proje paydaşlığında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle, Türkiye’nin 81 ili ve 957 ilçesinde yaşayan bütün toplum üzerinde “yardımlaş

Kısa film yarışması beğeni topladı!

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu proje yürütücülüğünde, Kızılay Genel Müdürlüğü’nün proje paydaşlığında, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle, Türkiye’nin 81 ili ve 957 ilçesinde yaşayan bütün toplum üzerinde “yardımlaşma, dayanışma, bağış yapma ve paylaşım” temalarında sosyal sorumluluk bilincinin aşılanmasını konu alan kısa metrajlı film yarışması düzenlendi.

“Hayat Kısa Paylaşmaya Değer” temalı Kızılay Kısa Film Festivali Galası 22 Mayıs 2015 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Dereceye giren ilk üç filmin gösterimi salonda büyük beğeni ve alkış topladı ve dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Festival kapsamında dereceye giren ilk üç filmin gösteriminin ardından, Gala, film sahiplerine ve Yılın Enlerine verilen ödüllerle son buldu. Nurettin Şar’a da Gençlik hizmet ve onur ödülü takdim edildi.

Yılın Enlerine verilen ödüller kapsamında, ‘Gençlik Hizmet ve Onur Ödülü’ ne layık görülen Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Nurettin Şar’a ödülü , Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Okudan tarafından Ankara’da takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler