'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' bir milyonu geçti

Trabzon Maçka’da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi, vizyona girdiği günden bu yana bir milyondan fazla seyirci tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza attı.

'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' bir milyonu geçti

Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşan, tüm Türkiye'de vizyona girdiği ilk hafta sonu gişe rekoru kıran 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi, 18 günde bir milyon seyirciye ulaşarak, en çok izlenen Türk yapımları arasına adını yazdırdı.

Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi; Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Norveç, Danimarka, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Belçika ve Azerbaycan’da bini aşkın salonda vizyona girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat