Kendi yazdığı şiir kitabını kendi satıyor.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Ozan Rasim Genç, kendi yazdığı şiir kitabını kendi satıyor. İmkansızlık yüzünden okuyamayarak genç yaşlarda çobanlığı bırakarak gurbete çıkan ve inşaat sektöründe çalışan 53 yaşındaki Ozan Rasim Genç, 6. şiir kitabını çıkard

Kendi yazdığı şiir kitabını kendi satıyor.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Ozan Rasim Genç, kendi yazdığı şiir kitabını kendi satıyor.

İmkansızlık yüzünden okuyamayarak genç yaşlarda çobanlığı bırakarak gurbete çıkan ve inşaat sektöründe çalışan 53 yaşındaki Ozan Rasim Genç, 6. şiir kitabını çıkardı. Son kitabını Vezirköprü Ankara Platformu'nun desteği ile çıkardığını belirten Şair Ozan Rasim Genç, okuyamadığı için duygularını söze ve saza döktüğünü, şiirlerinde her konuya yer verdiğini belirterek, kendi dertlerini, ilçenin her değerini ve sorunlarını, sosyal olayları, sevgiyi şiirleri ve sazıyla dile getirmeyi kendi yetenekleri ışığında okumayı ve dinleyenlere sunmayı kendine şiar edindiğini kaydetti.

Vezirköprü'nün doğal, kültürel, tarihsel ve sosyal değerlerinin sazla ve sözle de dile getirilebileceğini savunan Ozan Rasim Genç, "İlçenin Çorakdere Mahallesi'nden inşaatlara çalışmaya gittiğimde ozan olabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Şiir yazmaya küçük yaşlarda başladım. Bağlamayı kendi kendime öğrendim. Ülkemizde ve ilçemizde benim gibi çok değerler var. Bu değerlere sahip çıkılması en büyük arzumdur. Biz şairler şiirlerimizin okunması isteriz. Ben Vezirköprü sevdalısıyım. İlçemi hem sözümle hem de sazımla anlatırım. Bu günlere gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aşıklık geleneğini Vezirköprü'de sürdürmek istiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat