Karadenizli rockçılar

Karadenizin hırçın ve hüzünlü havalarını rock'ın asi ruhu ile harmanlayan grup marsis ile eğlence saat 21.00'den 00.30'a kadar devam ediyor. Grup ; kemençe'de Ceyhun Demir,tulum'da Mustafa Gökay, elektrik gitar'da Çağatay Kadı,bas gitar'da Evren Arkman, d

Karadenizli rockçılar

Karadenizin hırçın ve hüzünlü havalarını rock'ın asi ruhu ile harmanlayan grup marsis ile eğlence saat 21.00'den 00.30'a kadar devam ediyor.

Grup ; kemençe'de Ceyhun Demir,tulum'da Mustafa Gökay, elektrik gitar'da Çağatay Kadı,bas gitar'da Evren Arkman, davul'da Yaşar Kadir Baş ve vokal'de Korhan Özyıldız'dan oluşuyor.


Menü olarak karalahana çorbası, mısır ekmeği-yoğurt,etli pazı sarma,mısır ununda hamsi tava ve sütlaç'dan oluşan karadenizlilere özel menünün yanı sıra; dünya mutfağından farklı lezzetlerde sunuluyor.

Haber: Aytekin AKAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat