Karadenizli olmak ayrıcalıktır

7 Mart Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzon Artvinliler Derneği 9 Mart 2013 tarihinde muhteşem bir geceye imza atacak.KARADENİZLİ OLMAK AYRICALIKTIR Saylamlar Otel’de gerçekleşecek yemek ve eğlence programı

Karadenizli olmak ayrıcalıktır

7 Mart Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzon Artvinliler Derneği 9 Mart 2013 tarihinde muhteşem bir geceye imza atacak.

KARADENİZLİ OLMAK AYRICALIKTIR
 
Saylamlar Otel’de gerçekleşecek yemek ve eğlence programında Tanju Çelik ve orkestrası konser verecek.9 Mart 2010 yılından beri faaliyet yürüten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Karadeniz’de aynı tavanın balıklarıyız .Bu gece sadece Artvinlilerin değil Trabzon-Rize-Gümüşhane-Bayburt Giresun ve Orduluların gecesi. Herkesi bu gecede görmek bize onur ve mutluluk veriri” dedi.
 
KTÜ’DEKi ÖĞRENCİLER İSE 3 AYRI MEKANDA BİR ARAYA GELECEK
 
KTÜ’de eğitim-öğretim gören Artvinli öğrenciler ise 7 Mart 2013 tarihinde Trabzon’da 3 farklı mekanda bir araya geliyor. KTÜ’de okuyan bini aşkın Artvinli öğrenci olduğunu belirten Külekçi “Öğrenci arkadaşlarımızda bu anlamlı günde kendi aralarında gönüllerince eğlenecek” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat