Karadenizli danscılar ortada kaldı.

Karadeniz Kültür Sanat Gençlik ve Dans Sporları Derneği, 15 Mayıs 22 Mayıs 2011 Tarihleri arası Kocaeli Gebze’de yapılacak olan 7. Uluslar arası Kültür ve Folklor Festivaline katılmak için Davet aldıklarını ve bu festivale katılım için Sponsor aradıkların

Karadenizli danscılar ortada kaldı.

Karadeniz Kültür Sanat Gençlik ve Dans Sporları Derneği, 15 Mayıs 22 Mayıs 2011 Tarihleri arası Kocaeli Gebze’de yapılacak olan 7. Uluslar arası Kültür ve Folklor Festivaline katılmak için Davet aldıklarını ve bu festivale katılım için Sponsor aradıklarını fakat bulamadıklarını belirttiler.

Bu konuda bugüne kadar yaptıkları gerek yazılı ve gerekse birebir görüşmelerden olumlu bir cevap alamadıklarını belirten dernek yetkilileri sivil toplum kuruluşlarının, yardım talebinde bulundukları bazı işyerlerinin ve tüzel kişilik olan kuruluşlardan karşılık bulamadıklarını, Katılacakları Festivalin Uluslararası bir platform olduğunu ve burada Trabzon’u temsil edeceklerini bildirerek Gebze’de yapılacak olan 7. Uluslar arası Kültür ve Folklor Festivaline katılım için destek beklediklerini, yapılacak olan Festivalde gösteri ve yarışmalara Trabzon adına katılacaklarını gerekli yardım ve sponsor bulunamaz ise Festivale katılım imkanlarının olmadığını belirterek bu konuda sivil toplum kuruluşlarından, belediyelerden veya duyarlı iş adamlarından destek beklediklerini belirttiler.

Dernek olarak amaçlarının Karadeniz’in Kültürel ve sanatsal değerlerini en güzel şekilde tanıtmak ve Trabzon’u temsil etmek olduğunu söyleyen dernek yetkilileri Kültürel değerlerimiz ve sanata değer verilmesini ve sivil toplum kuruluşlarına gereken önemin ve desteğin verilmesi gerektiğini, Tüm bu olumsuzluklara rağmen şevklerinin kırılmadığını ve mutlaka duyarlı birilerinin destek vereceğini beklediklerini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat