Karadeniz'in güçlü sesleri Trabzon'da

Karadeniz'in güçlü sesleri Trabzon'da konser için biraraya gelecek. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak da görev yapan Dr. Aydın Kant'ın da yer aldığı, Selçuk Balcı, Gökhan Birben ve Volkan Arslan'dan oluşan s

Karadeniz'in güçlü sesleri Trabzon'da

Karadeniz'in güçlü sesleri Trabzon'da konser için biraraya gelecek. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak da görev yapan Dr. Aydın Kant'ın da yer aldığı, Selçuk Balcı, Gökhan Birben ve Volkan Arslan'dan oluşan sanatçılar 23 Kasım 2012 Cuma günü saat 19.30'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alacak. 

Böyle bir konserde yer almaktan büyük bir mutluluk duyacağını belirten Dr. Kant, "Bu benim Trabzon'da ilk konserim olacak. Çok güçlü seslerin bulunduğu konserde sahne almak benim için büyük bir mutluluk verici. Onun için heyecanlıyım. İnşallah çok güzel bir konser olacak. Herkesi konserimize bekliyoruz" dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler