Kar Festivale engel olamadı

Çayırbağı 2.Patates Mısır Kültür ve Sanat Festivali 27 Eylül 2009 Pazar günü saat 17.00 da yağmur ve kar yağmasına aldırış edilmeden ilköğretim okulu kapalı spor salonunda yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile yapıldı. Festivali düzenleyen Çayırbağılılar Kü

Kar Festivale engel olamadı

Çayırbağı 2.Patates Mısır Kültür ve Sanat Festivali 27 Eylül 2009 Pazar günü saat 17.00 da yağmur ve kar yağmasına aldırış edilmeden ilköğretim okulu kapalı spor salonunda yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile yapıldı. Festivali düzenleyen Çayırbağılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Derviş KÖROĞLU, festival adına yaraşır şekilde coşku ile yapıldı dedi.

Festivale, ev sahibi olarak Çayırbağı Belediye Başkanı Hilmi KÖROĞLU, Tonya Belediye Başkanı Ahmet KURT, Düzköy Belediye Başkanı Salih BAKAL, Beşikdüzü Belediye Başkan Vekili Ahmet GÖZAÇAN, Düzköy İl Genel Meclisi Üyesi Azmi GÖROĞLU, Daire Amirleri, Davetliler, Mahalle ve Köy Muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.
Zekeriya CİVELEK, Erman DEMİRCİ, İsmail CUMHUR, Meryem AKYÜZ, Hüseyin AYDIN (Çayan), Mehmet TAK ve Sait UÇAR gibi sanatçılar katılımcıları türküleri ile coşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat