"Kalp Krizi Değil Gülme Krizi" adlı oyun sahnelendi

Trabzon'da sağlık çalışanları tarafından 4 yıl önce kurulan "Grup Bilmem Ne" adlı tiyatro grubu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da desteğiyle "Kalp Krizi Değil Gülme Krizi" adlı oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahneled

"Kalp Krizi Değil Gülme Krizi" adlı oyun sahnelendi
Trabzon'da sağlık çalışanları tarafından 4 yıl önce kurulan "Grup Bilmem Ne" adlı tiyatro grubu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da desteğiyle "Kalp Krizi Değil Gülme Krizi" adlı oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahneledi.
 
Acil serviste sağlık çalışanlarının yaşadığı trajikomik olayları anlatan oyunu, Gümrükçüoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.
 
Gümrükçüoğlu, oyun öncesi kulisteki oyuncularla bir araya gelerek, şunları kaydetti:
 
"Dört bin yıllık geçmişi ile kültür ve sanat şehri olan Trabzon'da yapılan sanat ve kültür etkinliklerine her zaman destek verdik ve bundan sonra da desteğimiz devam edecek. Kurdukları tiyatro grubu ile böylesine güzel bir oyunu sergileyip Trabzon'un sanat ve kültür hayatına katkı sağladıkları için arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Belediye olarak bu tür sanatsal faaliyetleri destekleme devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler