Hozangel’in kursiyerleri de final yaptı!..

Trabzon Hozangel Müzik-Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği bünyesinde keman, bağlama, halkoyunları eğitimi alan öğrencilerde sezona muhteşem bir finalle damga vurdu. Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisine çok

Hozangel’in  kursiyerleri de final yaptı!..

Trabzon Hozangel Müzik-Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği bünyesinde keman, bağlama, halkoyunları eğitimi alan öğrencilerde sezona muhteşem bir finalle damga vurdu. Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisine çok sayıda veli de katıldı.

Çeşitli okullarda öğrenim gören, Trabzon Hozangel Müzik Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği bünyesinde enstrüman ve halkoyunları eğitimi alan öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri ne muhteşem bir gösteri sundu.

Minik kız-erkek halkoyunları gösterilerinin yanı sıra yetişkin kız-erkek halkoyunları ekipleri, bağlama ve keman eğitimi alan miniklerin sahne aldığı etkinlikte erkek horon ekibiyle birlikte oynayan kız öğrenciler büyük beğeni topladı. Erkeklerle başa baş aynı tempoda horon tepen kızlar dakikalarca ayakta alkışlandı.

Dernek Başkanı Esma Yılmaz “ Büyük emek harcadık ve oldukça yorucu bir sezon yaşadık. Ama bu mutluluğu görünce tüm yorgunluğumuzu unuttuk. Burada  emeği geçen tüm eğitmen arkadaşlarıma, büyük özveriyle ve heyecanla çalışan öğrencilerime ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen  ailelerine  çok teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler