"Hayata bakış açımız" sergisi

Fakültenin yedinci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen serginin açılışını gazeteci-yazar Hıfzı Topuz ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Emir yaptı.  Açılışta öğrencilere seslenen Topuz, "Gazetecilik eskiden sadece haber veri

"Hayata bakış açımız" sergisi

Fakültenin yedinci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen serginin açılışını gazeteci-yazar Hıfzı Topuz ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Emir yaptı.

 

Açılışta öğrencilere seslenen Topuz, "Gazetecilik eskiden sadece haber verirdi. Fakat günümüzde iletişim kelimesi çok geniş bir alanı kapsıyor. Bu noktada sizlere yeni görevler ve büyük sorumluluklar düşüyor " şeklinde konuştu.

        

Açılışına akademisyenlerin, gazetecilerin ve öğrencilerin katıldığı sergide, Yrd. Doç. Dr. Bahar Yalın ve  öğrencilerinin hayata dair izlenimlerini paylaştıkları 30 fotoğraf yer alıyor.

"Hayata Bakış Açımız" adlı fotoğraf sergisi 21 Mayıs 2010 tarihine kadar görülebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler