H.Avni Danyal geliyor

Kentimizin yetiştirdiği , Ankara Devlet Tiyatrosu sanatcısı, Fırtına'nın  Besim'i, Hatırla Sevgili'nin Adnan Menderes'i ve Kurtlar Vadisi'nin Yalçın Bulut'u ve www.haber61.net yazarlarından Hüseyin Avni Danyal Trabzon'da.

H.Avni Danyal geliyor

Hüseyin Avni Danyal ,bu kez Zerrin Ongan ile birlikte kurdukları Tiyatro CEF ile Trabzon ve Rize'ye turneye geliyor.

Zerrin Ongan; Ömrünü Trabzon'da sanata adamış Trabzon Amatör Tiyatro,Amatör Sinema ve Amatör Foto kulübü kurucularından ve adı 1997 yılında Devlet tiyatrosu Atapark Sahnesine verilen Haluk Ongan'ın gelini.

Ve merhum Haluk Ongan'ın 84 üncü doğum yılına rastlayan 13 Ocak gecesi yine bir Ongan yeni bir tiyatro ile memleketi Trabzon'da sanatseverlerle buluşuyor.
Hüseyin Avni Danyal,Soner Olgun'un yazdığı, Murat Karasu'nun sahneye koyduğu LETAFET adlı oyunla 11 Ocak'ta Rize, 12 ve 13 Ocak'ta Trabzon'da tiyatro severlerle buluşacak.

Oyunun dekorunu Zuhal Soy,Koreografiyi Cihan Yöntem,Işığı Yakup Çartık yaptı.
Basit bir çapkınlık ile başlayan beklenmedik olaylar,bir iç hesaplaşma,belki aşkı yeniden bulmak.

Bir Derviş, bir Tiki ve Letafet. Peki kim bu Letafet !
Tüketim toplumunu ve buna paralel olarak günübirlik çapkınlıkları gözler önüne seren Kadın-erkek ilişkilerinin traji-komik bir dille anlatıldığı oyunda diğer rolleri ;
Abuzer Kadayıf, Oyun Bozan gibi filmlerden ve Kınalı Kar,Sev Kardeşim ve Annem dizilerinden tanıdığımız Zeynep Gülmez, Kanlı Düğün, Kınalı Kuzular, Emret Komutanım,Aman Annem Görmesin dizilerinden tanınan Mert Yavuzcan,Trabzon Devlet Tiyatrosundan tanıdığımız,çok sayıda oyunda rol alan Trabzon ve Istanbul Devlet Tiyatroları müdürlüğü de yapan Galip Erdal paylaşıyorlar.

Letafet adlı oyun 11 Ocak'ta Rize'de, 12 Ocak Pazartesi ve 13 Ocak Salı akşamları saat 18.00 ve 20.30 daTrabzon Devlet Tiyatrosu Atapark Haluk Ongan Sahnesinde sergilenecek.

12 Ocak için  biletleri tükenen oyunun ikinci günü olan 13 Ocak akşamı saat 20.30 a az miktarda bilet kaldı.

13 Ocak gecesi için kalan biletler Ongan Eczanesinde, saat 18.00 deki matine biletleri ise Devlet Tiyatroları Haluk Ongan Sahnesi , Nokta ve Derya Kitapevinde satılmaktadır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat