Hakan Sümer'in yapıtı film dereceye girdi.

5. İnsan Hakları Film Günleri kapsamında düzenlenen kısa film yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Haber61 – Haber Servisi - 5. İnsan Hakları Film Günleri kapsamında düzenlenen kısa film yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. Trabzonlu Karikatürist Hakan Sümer’in çektiği kısa film juri tarafından birinci seçildi.

5. İnsan Hakları Film Günleri kapsamında düzenlenen kısa film yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmaya 49 film katıldı. Yarışmada ilk 3'e Derya Durmaz'ın "Gri Bölge" filmi, Ali Aktemur "Göç" filmi ve Hakan Sümer'in "Sonuç" filmi girdi.

"Sonuç" kısa filmiyle birincilik ödülü olarak "Video Kamera ve Fotoğraf Makinesi" alan Hakan Sümer, olayda karakterleri konuşturarak filmin gücünü zayıflatmak istemediğini belirtti. Sümer, yapacak çok işimizin olduğu onun için daha fazla çizmeye, çekmeye ve yazmaya ihtiyacımız olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler