Güven Baykan Trabzon'a geliyor

Trabzon Sanat evinde 30 Ocak Cumartesi günü Güven Baykan’ın Telgrafhane Yayınlarından çıkan Akşamlık adlı şiir kitabının imza günü düzenlenecek. Şair Baykan, Trabzon’da sevenleri ile bir araya geleceği bu etkinliğe tüm şiir severlerin davetli olduğu duyur

Güven Baykan Trabzon'a geliyor

Trabzon Sanat evinde 30 Ocak Cumartesi günü Güven Baykan’ın Telgrafhane Yayınlarından çıkan Akşamlık adlı şiir kitabının imza günü düzenlenecek. Şair Baykan, Trabzon’da sevenleri ile bir araya geleceği bu etkinliğe tüm şiir severlerin davetli olduğu duyuruldu. Şiir, insan ruhunun en özenli bir dil ve en çarpıcı bir biçimle kağıda yansıtılması ise, Güven Baykan, şiirleri ile bizi biraz daha 'insanlaşmaya' yaklaştırıyor. Akşamlık'ta yer alan şiirler, hem dünyanın bize sunduğu tüm güzellikleri en derinlemesine hissedebilen, hem de kendi hayatının en güzel hikâyesini vakitsiz yitirmiş bir kalemin ucundan dökülmüş dizelerden oluşuyor... Bu yüzden böylesine coşkulu, bu yüzden böylesine yürek sızlatan... “anladım ki kitap okurken koltuğunda uyuyakalmışsan; ve uyandığında üzerin örtülü değilse yalnızsındır.” 

aksamlik-guven-baykan.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler